GRATIS VERZENDING | LAAGSTE PRIJZEN

Zoek je vraag

Zoek je vraag

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 10-14 werkdagen.
Dit is iets langer dan je wellicht gewend bent. Dit komt omdat onze producten direct vanuit de leverancier naar jou worden verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij daarom ook onze producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en bovendien nemen wij de verzendkosten ook voor eigen rekening. 

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas komt het wel is voor dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. 

Je kunt de status van je bestelling checken via de volg mijn bestelling pagina. 

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op. 

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen.

Onze excuses voor het ongemak.

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.


Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden.

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat.


>>> Klik hier om het retourformulier te downloaden  <<<

Op deze pagina kun je je e-mail adres en ordernummer invoeren om je pakketje te volgen.

Je ordernummer kan je vinden in de bevestigingsmail. 

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.