Badkamermeubel Met Lade Gemaakt Van MDF Wit

85,95

Artikelnummer SKU552 Categorieën ,

Badkamer kast met lade gemaakt van MDF wit
Hoogtepunten


Eenvoudig en modern: Puur wit uiterlijk en unieke lijnen vorm de mooie vorm van de kast, die overkomt zeer op openbare esthetiek. Bovendien past de kast bij bijna elke kamer stijl, dus daar is geen zorgen rond het probleem van incompatibiliteit tussen meubels en kamer.
Multifunctioneel: Niet alleen in de badkamer, maar ook De kast kan zijn rol goed spelen in de keuken, in de woon kamer of slaapkamer.
Ideale opbergruimte ruimte: De kast met twee planken en een lade biedt voldoende opbergruimte ruimte voor uw dagelijkse spullen. Met a smal vorm, het bezet zeer weinig ruimte maar heeft grote opbergruimtes.
Verstelbare plank: De plank in de lager kast is verstelbaar. Je kon het in de Hoogte van ca. 7 cm tot boven of na . u bepaalt hoe de ruimte in de badkamer kast wordt gebruikt en ontworpen naar uw gunst kan.
Hoge kwaliteit verwerking: De kast is voornamelijk gemaakt van MDF wat komt overeen met E1 wat is de hoge kwaliteit Gegarandeerd. Dankzij de folie gemaakt van melamine hars coating de zijkant kast is bestendig tomvocht, krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden.Extra informatie


Gewicht
10,5 kg


Afmetingen
30 × 30 × 80 cm