Dubbel Rolgordijn Klemmfix Zonder Boren Snoerloos Raamgordijn Zonder Trekketting Donkergrijs

50,95

Artikelnummer SKU280 Categorie

Hoogtepunten

DRAADLOOS: Door aan de handgreep te kan het dubbel rolgordijn precies op de hoogte verstel en kan op de gewenste hoogte blijven. Zonder kabels is gemakkelijk te bedienen en veiliger voor kinderen en huisdieren.
li>
ZONDER BOREN: Onze klem fix vereenvoudigt het monteren van het rolgordijn en klemt het eenvoudig aan het raam. Het is voor raam kozijnen met een dikte Geschikt tussen 1 en 3 cm. Stofbreedte: ca. 4 cm smaller dan de totale breedte (bestelbreedte).
SET LICHT: De zicht bescherming -Klem rolgordijnen maakt ook verduistering, lichtdemping en decoratie mogelijk. Zodra de zebra stroken overlappen of getrokken zijn apart, de lichtdoorlatendheid en de helderheid van de zijn veranderde kamer.
HOOGWAARDIG, MOOI: Het zebra rolgordijn gemaakt van 100 % polyester is scheurvast, bestand tegen schimmel, kreuk en met een vochtige doek makkelijk onderhoud. De strepen in moderne kleur geven het een eenvoudige look. Vie le kleuren en maten beschikbaar.
VEELZIJDIG: De dubbele rolgordijn is geschikt voor standaard ramen in woon slaapkamers en kinderkamers keukens , kantoren , Vergaderruimte, Bibliotheek en balkon en terrasdeur, maar niet voor dakramen of schuine ramen. Het ziet ook goed in natte ruimtes.

Technische gegevens

Materiaal: 100 % polyester (stof), kunststof (clip), veer (metaal)
Afmetingen stof: Breedte: 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100 cm Hoogte: 120 , 130, 150 cm
Dikte raamkozijn: 1-3 cm
Toepassing: raam en deur

Leveringsomvang

1x dubbel blind
1x installatie handleiding
1x toebehoren

Klemmfix zonder boren
1x toebehoren

Klemmfix zonder boren
sterk>Geen boren of schroeven vereist. Het is eenvoudig met K lemmfix om te beïnvloeden zonder de muur te beschadigen. Boren of lijmen is ook toegestaan.Het is voor raam kozijnen met een dikte tussen1 en 3 cm geschiktPraktisch handvatDe hoogte en doorschijnendheid van de Dubbele jaloezieën worden afgesteld door aan de hendel in het midden van de onder rail te trekken en het maakt geen storende geluiden tijdens gebruikIm Vergeleken met conventionele rolgordijnen dit draadloze rolgordijn veroorzaakt geen ongelukken voor kinderen en huisdierenDim light and block curious looksHet dubbel rolgordijn zonder boren van polyester is delicaat, onverwoestbaar, kreukvast, schimmelbestendig, pillingbestendig en licht om schoon te maken.Het rolgordijn met transparante en ondoorzichtige stroken verfraait de ruimte, reguleert het licht en beschermt privacy.Vanwege de verlichting omstandigheden in product fotografie en onder verschillende scherm instellingen het kan zijn dat de kleur van het product niet authentiek gereproduceerd is
Eenvoudige montage met 3 methoden

Montage zonder boren. Het is eenvoudig te installeren met het meegeleverde Klemmfix systeem (geschikte kozijndikte: 1,3 tot 2 cm, zonder dichtingen), zonder de muur beschadigen.
Montage met boren. Met de meegeleverde schroeven set en U kunt het raam gordijn eenvoudig aan de muur of het plafond monteren
Bevestiging met plakband . Je kunt de lijm bevestigen aan de bovenkant of de achterkant van de gordijn dwarsbalk.

WOLTU opmerkingen

Het is geschikt voor raam kozijnen met een dikte tussen 1 en 3 cm. span>
De stof breedte is ca. 4 cm smaller dan de bestelde Rolgordijn. Dat betekent stof = volgorde breedte – 4 cm.
Vanwege de licht omstandigheden in de productfotografie en verschillende scherminstellingen kunnen er voor zorgen dat de kleur van het product niet authentiek weergegeven is.
Door handmatige bepaling van de metingen kan een afwijking bestaan.