Dubbele Plisségordijnen Honingraatgordijnen Zonder Boren Met Klembeugels Blauw-wit

Uitverkocht

37,95

Artikelnummer SKU693 Categorieën , ,

Dubbele plissé zonder boren met klembeugels – warmte bescherming helps save energie in kleur blauw-wit
Hoogtepunten

6 betrouwbare beschermende maatregelen: Deze geplooide blind aanbiedingen visie licht schaduw warmte koude en geluid bescherming door de aluminium gecoate honingraat structuur en de ondoorzichtige dubbele polyester stof. Deze scheurvast en vast materialen zijn gemakkelijk onderhoud tegelijk .
Tweekleurig & Aanpasbaar & Veiliger: De beide zijden van de geplooide zijn gekleurd verschillend zo dat je hebt de keuze tussen twee verschillende kleuren één voor binnen en één voor buiten. Om binnen binnen meer of minder licht, u kan vouw de zigzag vouwt met de bovenkant en onderkant handvat uit elkaar trekken / samen. Omdat van de kettingloze aandrijving vermijdt het risico van klitten.
Eenvoudig bevestiging zonder boren: De Geplooid zal zijn betekent 4 verstelbare klembeugels bevestigd aan het bovenste en onderste frame. Dit voorkomt zwaaien bij kantelen het raam en variabele positionering van de plissé jaloezie nog gegarandeerd.

Technische gegevens

Materiaal: 100% polyester (profiel: aluminium)
Kleur: wit-blauw
Vouwbreedte: 20  mm
Breedte: 45-120 cm selecteerbaar
Hoogte: 130/220 cm
Toepassing: venster en deuren met het kozijn dikte tussen 1 en 2,3 cm, maar niet geschikt voor dak verlichting.
Onderhoud: droog stofvrij/vochtig afveegbaar
Bevestigingsset: 4x instelbare klem beugels met kleefstrips

Bestelinformatie

width = window width (gelieve let op window handle); height is raam / deur hoogte (van de bovenkant naar de onderkant frame); het wordt aanbevolen naar altijd de volgende De maat te kiezen; geschikt voor kantelen ramen en deuren die een kozijn dikte tussen 1.0 cm tot 2.3 cm; niet geschikt voor dakramen.
Alsjeblieft laat de geplooide jaloezie in de gesloten staat terwijl u steek de borgkoorden in de vaste klem systeem en juist span ze vast .
Als de geplooide jaloezie herhaaldelijk glijdt tijdens montage, pas de borgkoorden zo dat ze meer spanning hebben en knoop Ze ze om ze te maken