Dubbele Plisségordijnen Honingraatgordijnen Zonder Boren Met Klembeugels Wit

42,95

Artikelnummer SKU694 Categorieën , ,

Dubbele plissé zonder boren met klembeugels – warmte bescherming helpt bespaar energie
Hoogtepunten

6 betrouwbare beschermende maatregelen: Deze geplooide jaloezie biedt zicht licht schaduw warmte koude en geluid bescherming door het aluminium -gecoate honingraatstructuur en de ondoorzichtige dubbele polyester stof. Deze zijn resistent en sterk en gemakkelijk tegelijkertijd.
Tweekleurig & aanpasbaar & veiliger : De beide zijden van de geplooide zijn gekleurd verschillend zo dat je heeft de keuze tussen twee verschillende kleuren, één voor binnen en één voor buiten. Om in meer of minder licht toe te laten, u kunt trekken de zigzag vouwen uit elkaar / met de bovenste en onderste handgreep. Door de kettingloze aandrijving vermijdt het risico van verstrikt raken.
Eenvoudige bevestiging zonder boren: De geplooide kap is bevestigd door 4 verstelbaar Kle mm dragers bevestigd aan het bovenste en onderste frame. Dit vermijdt zwaaien wanneer het kantelen van het raam en variabele positionering van de plisse ondanks gegarandeerd.

Technische gegevens

Materiaal: 100% polyester (profiel: aluminium)
Kleur: wit-grijs/wit/blauw
Vouwbreedte: 20 mm
Breedte: 45-120 cm selecteerbaar
Hoogte: 130/220 cm
Toepassing: venster en deuren met het frame dikte tussen 1 en 2,3 cm, maar niet geschikt voor dak verlichting.
Onderhoud: droog stofvrij /damp afveegbaar
Bevestigingsset: 4x verstelbare klem beugels met kleefstrips

Bestelinformatie

breedte = raambreedte (gelieve opletten op raamgreep); hoogte is raam / deur hoogte (van de bovenkant naar de onderkant frame); het is aanbevolen om altijd neem de volgende hogere G maat naar kiezen; geschikt voor kantelen ramen en deuren die een kozijn dikte tussen 1.0 cm tot 2.3 cm; niet geschikt voor daklicht.
Alsjeblieft laat de geplooide blind in de gesloten staat terwijl jij insteekt de borgende koorden in het vaste-clip systeem en correct vastdraaien.
Als de geplooide jaloezie herhaaldelijk glijdt tijdens montage, pas de borg koorden zo dat ze meer spanning en knot them them to fix them