Executive Stoel Faux Leer Model Wolf

170,95

Artikelnummer SKU1219 Categorieën , ,

Executive stoel gemaakt van imitatieleer model wolf
Hoogtepuntendeze bureaustoel is bekleed met hoogwaardig kunstmatig leer dat is slijtage bestendig waterafstotend en gemakkelijk te schoon te maken . De staal constructie beloften hoog Stabiliteit en veiligheid. De brede basis gemaakt van nylon heeft een diameter van 70 cm. Het maakt a mogelijk even gewicht verdeling en een hoog draagvermogen tot 120 kg is gegarandeerd.
De zit hoogte van de bureau stoel kan versteld worden tussen 48 – 56 cm door explosieveilig gas veer Als nodig u kunt de hoogte verstellen naar een comfortabele positie. De geïntegreerde wip mechanisme maakt u in staat om lichtjes draaiende bewegingen achteruit of vooruit en te ontlasten het lichaam put. De draaistoel is draaibaar met 360° en de armleuningen zijn opklapbaar, zo dat je grote bewegingsvrijheid en flexibiliteit hebt.
De armsteun n kan worden geklapt met 90°. Met de lage tafel kunt u de arm leuningen opheffen naar schuiven de stoel onder de tafel naar save space
De bijgevoegde vijf wielen gemaakt van imitatie leer kunnen worden bevestigd aan de onderkant van de leidinggevende stoel. De wieltjes maken het mogelijk voor dat u kunt verplaatsen van plaats naar plaats vloeiend terwijl een rustige en vreedzame werk omgeving creëert.
 Niemand wil afval de hele dag montage een PC stoel. Onze instructies is eenvoudig en met illustraties. De montage accessoires meegeleverd zijn toegevoegd. In a flick is uw stoel reeds klaar voor gebruik.

Technische gegevens

Materiaal : imitatieleren hoes, nylon voet, imitatieleren wielen
Totale hoogte: 110 – 118 cm, zithoogte: 48 – 56 cm
Hoogte van de rugleuning: 68 cm
Afmetingen van de zit: 50 × 50 cm (B x D)
Voetsteun: Φ 70 cm
Belastbaarheid: 120 kg
Leveringsomvang: 1 x bureaustoel 1 x instructies tung 1 x montage accessoires