Gordijn Semi-transparant Met Oogjes Gordijn Zijdestof Met Pluizen (1 Stuk)

29,95

Artikelnummer SKU265 Categorieën ,

Hoogtepunten

MAAT & HOEVEELHEID: Het pakket bevat 1 stuk gordijn gordijn. De hoogte wordt bepaald door De bovenrand is gemeten tot de zoom. Dit gordijn is geschikt voor ramen en balkon deuren in woonkamers, lounges, slaapkamers, open keukens, restaurants, hotels, Bejaardentehuizen, kleuterscholen etc.
MOOIE ZACHTE STOF: Het binnengordijn van WOLTU is gemaakt van 100 % hoogwaardig polyester. De zijdeachtige stof heeft een licht gewicht en een vloeiend laken, voelt zacht aan de hand en is semi -transparant, ademend, kreukvrij, vormvast en duurzaam. Het oppervlak met pool geeft een glimmende look en een satijnachtige touch, en kan uw kamer beter decoreren.
LICHTFILTER & PRIVACY: Dit het stevige doorschijnende gordijn is eenvoudig en stijlvol van ontwerp. Het kan filter en verzacht het licht invallend zodat jouw ogen niet door het heldere licht zien verblind zijn. Ook biedt hij de noodzakelijke privaten bol en geeft een vleugje van mysterie en schema aan de kamer en geeft een ontspannen romantische en comfortabele sfeer.
EENVOUDIGE INSTALLATIE, ONMIDDELLIJK KLAAR GEBRUIK: Elk oogje sjaal is uitgerust met 8 ijzeren oogjes (binnendiameter: 4 cm). Dus je kan je de sjaal direct ophangen je gordijnroede. Op en hangen zijn erg eenvoudig.
REINIG & ONDERHOUD: Dit gordijn voor de woonkamer is gemakkelijk te schoon en kan met de hand of in een machine worden gewassen. De was temperatuur mag niet hoger 30 °C. Het mag NOOIT worden behandeld met bleekmiddel! Het is het beste om ze aan lucht te drogen. Indien noodzakelijk , droog of strijk ze op lage temperatuur.

Technische Gegevens

Materiaal: 100 % polyester
Kleur: Wit / Crème / Donkergrijs / Lichtgrijs
Maat:Hoogte – ca. 245/225/175 cm, breedte – ca. 135 cm
Ophanging: Met ogen (Ø 4 cm, 8 metalen ogen)

Leveringsomvang

1 x gordijnsjaal
8 x metalen oogjes 

Zijde achtige stof & exquise verwerkingGemaakt van 100 % polyester met een zijdeachtige glans voelt het gordijn voor de woonkamer zacht en prettig en is kreukarm en vormvast. De fijne en zuiver genaaide zomen onderstrepen ook de elegantie.Doorschijnend & ademendHet licht gordijn filtert het heldere licht en maakt de binnen atmosfeer comfortabel en rustgevend. Alles binnen is wazig en is niet zichtbaar van buiten, dus uw Priva De bol is beschermd tot een bepaalde graad. Op de ademende stof laat frisse lucht in de kamer.Met ijzer oogje — eenvoudige installatieVoor elk gordijn gordijn zijn 8 hoogwaardige roestvrije metalen oogjes gereserveerd. Geleid ze de gordijnroede door deze oogjes en het semi-transparante gordijn is klaar voor gebruik, heel gemakkelijk om op te hangen en verwijderen.Interieurs verfraaien en decoreren
Ophanging tips:

De hoogte zal gemeten worden van de top van het gordijn.
Het wordt aanbevolen om een gordijn te kiezen dat 1,5 tot 2,6 keer zo breed is zoals het venster is.