Gordijnen Transparant Bloemen Borduurwerk Met Lussen Linnen Optiek (2 Stuks)

49,95

Artikelnummer SKU658 Categorieën ,

Gordijnen transparant bloemen borduurwerk met lusjes linnen optiek (2 stuks)
Hoogtepunten

Zachte stof: De transparante gordijn is gemaakt van 100 % polyester. De stof is lichtgewicht , zacht en milieuvriendelijk. Samen met de zachte kleur, het transparante gordijn maakt uw raam verschijnt tot een mooie eye catcher en creëert a stijlvol romantisch Sfeer in uw kamer.
Zon bescherming en privacybescherming: Het semi-transparante gordijn is doorschijnend. Toch uw privacy is tegen ongewenst inzicht beschermd van buiten. In elke ruimte het gordijn kan volledig vervullen zijn rol van verhullen en behoud. De gordijnen kan worden gebruikt in elke kamer worden: woonkamer, slaapkamer, studeerkamer keuken enz.
Verfrissend en elegante stijl met borduurwerk: Onze decoratie sjaal in linnen look is gemaakt met Bloemen patronen geborduurd. Met de decoratie iven borduurwerk vernieuwt de gordijnen als een edele raam decoratie van uw interieur . Bijlage: 8 lusjes.
Verzorging en onderhoud: Wij aanbevelen voor reinigen alleen handen wassen tot tot 40 graden . Als noodzakelijk het gordijn mag worden gestreken onder 100 graden. Laat u laten het .om drogen ophangen de gordijnen en ventileren. Niet gebruiken een droger en niet bleken de gordijnen. Niet laten de gordijnen met scherpe objecten in Contact om schade te voorkomen.

Technische gegevens

Materiaal : 100 % polyester
kleur: wit, grijs, beige
maat: 140 x 175 cm, 140 x 225 cm, 140 x 245 cm
Bevestiging: 8 lussen
Aantal: 2 stuks

Opmerking

De getoonde kleuren kunnen afhankelijk van de monitor en scherm instellingen van de werkelijke Kleuren afwijken.