Hoge Badkamerkast Met 5 Vakken 160x30cm Lena Wit

103,95

Artikelnummer SKU583 Categorieën ,

Badkamer hoge kast met 5 compartimenten, in kleur wit model Lena
Deze badkamer kast is gemaakt van eersteklas en hoog -kwaliteit MDF platen . De bovenbladen zijn geverfd om de kast resistent tegen rot en vocht te maken. Onze hoge kast is het beste voor badkamers en keukens, maar kan natuurlijk worden gebruikt in elke kamer van uw appartement.
De kast heeft 5 grote compartimenten om op te bergen alle hand gebruiksvoorwerpen.   Het onderste compartiment heeft verder een verstelbare plank. De hoogtes van de planken kunnen worden versteld op wil vasthouden objecten op verschillende hoogten en Maten kan opbergen. Alle deuren zijn uitgerust met magnetische sluitingen die ervoor zorgen dat de deuren correct en gesloten zijn stevig. Dat valt het bv voor huisdieren moeilijk om de deuren van de kast te openen. Je kunt de deuren natuurlijk maar gemakkelijk openen.
Alle componenten worden zorgvuldig verwerkt. Met help het item instructies kan worden gedaan de kast gemakkelijk en snel te monteren. 
Hoogtepunten:

Badkamer kast met 5 grote compartimenten, de een elegante opberger ruimte voor bv shampoo en douche gel. Je kan natuurlijk de kast gebruiken in elke andere kamer van het appartement.  
De kast is gemaakt van eersteklas en hoogwaardige MDF platen. De platen zijn gevernist ter voorkomen rot en schade van vocht.
De binnenkant plank is verstelbaar in 3 hoogtes zo dat u kunt sorteren objecten van verschillende maten en optimaal gebruiken de ruimte.
Magnetische sloten op de deuren zorgen dat de deur sluit zonder een opening. Dit kan nog open gemakkelijk. 
De kast is eenvoudig te monteren. Met de hulp van de artikel instructies, de kast kan worden snel en gemonteerd. Het is ook gemakkelijk te te demonteren, dus u kunt de kast op op elk tijd tijd opbergen om ruimte te besparen.

Technische gegevens:

Producttype: badkamerkast
Materiaal: MDF
Kleur: wit
Hoogte: ca. 160 cm
Breedte: ca. 30 cm
Diepte: ca. 23 cm
Aantal van planken: 5