Ben ik opgelicht? Door Koopje.nl?

Vele webshops misbruiken onze naam, producten en logo

Nog geen Track & Trace code ontvangen na 2 dagen? En zit deze ook niet in de SPAM box? Neem dan even contact op met de chatbox en wij zullen zo snel mogelijk de code voor u gaan proberen achterhalen (zorg wel dat u het factuurnummer bij de hand hebt).

U bent waarschijnlijk opgelicht. Er zijn momenteel veel webshops actief welke simpelweg niets versturen. Enkele varianten hiervan zijn koopje(s) .co .com .eu .shop .store. Wij adviseren u de aankoop gegevens te noteren (meestal sturen ze ook geen bevestiging, track en tracé of factuur). Hierdoor is de verwarring groot en komt u na weken wachten pas in actie. Zo zoekt u achteraf de desbetreffende webshop op en komt u via Google terecht op onze officiële webshop. Helaas kunnen we deze oplichters niet dwingen ermee te stoppen (voor wat we weten herleiden deze naar E-Commerce Park Willemstad, Curacao 0000cw). Dit kan alleen de politie. Aangifte doen is hierdoor erg belangrijk. Zorg dat u de juiste oplichters website vermeld bij de aangifte.

Enkele producten waar wij veel meldingen van krijgen zijn:
– Maansteenring á €17
– Sporttoestel / bankje á €29
– Grasmaaier á €38

Als u product al niet in onze webshop staat (welke wel door u is besteld) kan het een indicatie zijn om voor u de alarmbellen te laten rinkelen.

Er zijn slechts 2 officiële webshops en dat zijn Koopje.nl en Koopje.nl. We hebben inmiddels als preventie alle product foto’s voorzien van ons watermerk.

De domeinnamen zijn anders. Maar helaas worden de titels, namen wel weergegeven als Koopje.nl. Optisch bedrog helaas.
Hoe kan het dat ik dan toch bij jullie uitkom als ik deze oplichterswebsite bezoek?

Alle e-mails komen bij ons uit of worden zelfs doorverwezen naar ons. Zo ontvangen wij veel e-mails op support@koopje.nl terwijl ons emailadres klantenservice@koopje.nl is.

En als u naar de webshop gaat van de oplichter wordt u soms zelfs al automatisch doorverwezen. Omdat Google herkent dat het om een frauduleuze webshop gaat en de bezoeker probeert te beschermen wordt u naar de originele webshop gestuurd. Dat zorgt natuurlijk voor veel verwarring.

Dit is een melding die u op de mobiel kunt tegenkomen waarna u doorverwezen wordt. Soms wordt u zelfs doorverwezen zondat dat u dit expliciet merkt.
Veel meldingen komen recent van deze advertentie
Bovenstaande is ons officiële account