GRATIS VERZENDING | LAAGSTE PRIJZEN

Over Ons


Koopje.nl is opgericht door een enthousiaste ondernemer die gedreven is om zijn klanten de beste service en producten te bieden. 

Koopje.nl is opgericht met één leidend principe, namelijk om jou essentiële en handige producten aan te bieden van de beste kwaliteit voor de beste prijs die je maar kan krijgen. Wij staan bekend om onze goede service waarbij klantenservice een grote rol speelt. Doordat wij werken met een goed geïnformeerd team staan we jou bij elke stap bij. 

Wij doen er alles aan om jouw bestelling correct te inspecteren en tijdig te verzenden. Koopje.nl werkt doormiddel van een welbekend principe:

  • De klant is koning. Als jij niet gelukkig bent, zijn wij dat ook niet. We zullen er daarom ook alles aan doen om je correct te begeleiden door het aankoopproces en zullen je bijstaan wanneer je vragen hebt. 

We willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om onze website te bezoeken. Heb je vragen? schroom dan niet om ze te stellen. Je kan dit doen via ons contactformulier. Wij komen graag in contact met onze klanten. 

Voel je vrij om rustig rond te kijken op onze website.