GRATIS VERZENDING | LAAGSTE PRIJZEN

Verzending & Levering


Bestelling & Levering

Wij van Koopje.nl hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Ons uitgangspunt is daarom ook kwaliteit boven kwantiteit! 

Jij als consument wilt natuurlijk de beste producten voor de goedkoopst mogelijk prijs, en dat begrijpen wij volkomen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om nauwe banden te leggen met de leveranciers van onze producten, deze leveranciers zullen de producten dan direct naar jou verzenden. 

Door nauw met leveranciers samen te werken kunnen wij enorm besparen op transport, inpak- en opslagkosten. Hierdoor kunnen we jouw de laagst mogelijke prijs aanbieden en verzendkosten voor eigen rekening nemen. 

De levertijd kan per product verschillen, dit komt omdat wij verschillende internationale leveranciers onder handen nemen die allemaal op verschillende plekken magazijnen beheren. Hierdoor is de levertijd wellicht wat langer dan dat je gewend bent. We streven er echter naar om onze producten binnen 2 werkdagen te verzenden.

Nadat jouw bestelling het magazijn heeft verlaten kan het in Nederland 7 tot 14 werkdagen in beslag nemen tot je bestelling bij jou op de deurmat ligt. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst kan je jouw bestelling volgen via ons traceer systeem. 
In België kan de levertijd 15 tot 30 werkdagen duren.

Volg je bestelling

Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij aan de slag om jou bestelling te verzenden. Via de mail krijg je een orderbevestiging met een traceer nummer waarmee je jouw pakketje kan traceren. 

Orderbevestiging ontvangen?

Klik dan hier om je bestelling te volgen. 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op onze FAQ pagina en kijk of jouw vraag er tussen staat.