Plissé Plisségordijn Klembevestiging Zonder Boren Takmotief Beige

32,95

Artikelnummer SKU695 Categorieën , ,

plissé vouwgordijn klem zonder boren bestellen online in kleur beige
highlights

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk: Onze plissé jaloezieën met takje motief bestaat van 100 % hoogwaardig polyester en is daarom scheur resistent en resistent. Het heeft een glad en gelijkmatig oppervlak structuur dat is anti-vervaging en slijtage beschermd. Voor reiniging het is droog stofbaar of vochtig veeg ook ideaal geschikt voor de badkamer.
Mode innovatie en in harmonie met uw kamer: In het contrast naar normaal oud nog we hebben een patroon toegevoegd de kleur. Innovatief en mooi geplooid rol blind met takje motief beschermt uw privacy en geeft u een natuurlijk Gezellig gevoel.
Opaciteit: Verdonkerd maar niet volledig verduisterd. U kan sluiten de zigzag vouwen met de bovenste en onderste bedieningshendel trekken / samentrekken. Lets h elle daglicht door en is gelijktijdig optimum privacy bescherming en verblindings bescherming.
Eenvoudige montage zonder boren: Met de 4 x verstelbare klemming beugels met lijm strips kan zeer sterk bevestigen aan de plooi vouw jaloezie op het bovenste en onderste frame. Indien nodig kun je ook kopen een schroef set en fix de plissé jaloezie in op deze manier met je gereedschap thuis thuis. echter, dit is not in de leveringsomvang.

Specificaties

Materiaal : 100% polyester (profiel: aluminium)
Patroon: takje motief in beige en grijs
Breedte: 60-120 cm selecteerbaar
Lengte: 130/  220 cm
geschikt vouw dikte van het raam frame: 1-2.3 cm
Korter breedte (uw instelling): max. 10 cm (rechts: 5 cm, links: 5 cm)
Vouwbreedte: 20 mm
Onderhoud: vochtig wasbaar
Toepassing: raam & Deur
Bevestigingsset: 4 x verstelbare klembeugels met kleefstrips

Bestelinstructies

Geschikte korting sterktes van het raam kozijn : 1,5-2,3 cm, ie de maximale diepte van het raam kozijn mag niet overtreffen 2,3 cm en niet onder 1,5 cm, niet geschikt voor dak verlichting.
Alstublieft laat de geplooide jaloezieën in de gesloten staat voor u maak de borgkoorden in klem vast plaats en draai correct vast.
Als de geplooide jaloezie altijd slipt tijdens montage, geef alstublieft meer aanhalen op de tethers, en knoop het koord.