Plissé Vouwgordijn Klem Zonder Boring Met Bladmotief Grijs

31,95

Artikelnummer SKU690 Categorieën , ,

plissé vouwgordijn klem zonder boren met bladmotief grijs
highlights

bedek & Privacy scherm aanpasbaar: Om meer of minder licht binnen te laten , u kunt open de zigzag vouwen met de bovenkant en lager handvat apart- / samentrekken. Omdat van de kettingloze aandrijving vermijdt het risico op klitten.
Duurzaam & gemakkelijk -verzorging schoonheid: De stof met Natuurlijk patroon gemaakt van 100 % polyester is scheur vast en bestendig. Het gladde en gelijkmatige oppervlak structuur kan worden afgeveegd met een vochtige, ook ideaal geschikt voor de badkamer.
Eenvoudige bevestiging zonder boren: Het plissé jaloezie is bevestigd aan het bovenste en onderste frame dmv 4 verstelbare klemming beugels. Dit voorkomt zwaaien bij kantelen het raam en nog zorgen voor variabele positionering van de plissé jaloezieën.

Technische gegevens

Materiaal: 100 % polyester, klem bevestiging van plastic
Patroon: Bladeren (grijs)
Breedte: 60-120 cm selecteerbaar
Lengte: 130 /  220 cm
geschikt vouw dikte van het raam kozijn: 1-2.3 cm
korter breedte ( jouw instelling): max. 10 cm (rechts: 5 cm, links: 5 cm)
Vouwbreedte: 20 mm
Onderhoud: vochtig afveegbaar
Toepassingsgebied: raam & deur
Installatieset: 1x plisségordijn, 4x verstelbaar klem drager met lijm strips, 2x bedieningsgrepen , 1x bedienings en montagehandleiding in Duits.

Bestelinstructies

breedte = ruitbreedte (gelieve let op raam handvat); hoogte is raam / deur hoogte (van de bovenkant naar de onderkant frame); het is aanbevolen naar altijd kiezen de volgende grote maat; geschikt f Voor kantelen ramen en deuren die een kozijn dikte tussen 1 cm tot 2,3 cm hebben; niet geschikt voor dak verlichting.
Alsjeblieft laat de geplooide blind in de gesloten staat voor je steek de borgkoorden in de klem vast en juist vast.
Als de plisse altijd glijdt tijdens montage, leg dan graag meer spanning op de touwen en knoop de koorden.