Plissé Vouwgordijn Klem Zonder Boring Met Bladmotief Groen

33,95

Artikelnummer SKU691 Categorieën , ,

plissé vouwgordijn klem zonder boren met bladmotief groen
highlights

bedek & Privacy scherm aanpasbaar: Om meer of minder licht binnen te laten , u kunt open de zigzag vouwen met de bovenkant en lager handvat apart- / samentrekken. Omdat van de kettingloze aandrijving vermijdt het risico op klitten.
Duurzaam & gemakkelijk -verzorging schoonheid: De stof met Natuurlijk patroon gemaakt van 100 % polyester is scheur vast en bestendig. Het gladde en gelijkmatige oppervlak structuur kan worden afgeveegd met een vochtige, ook ideaal geschikt voor de badkamer.
Eenvoudige bevestiging zonder boren: Het plissé jaloezie is bevestigd aan het bovenste en onderste frame dmv 4 verstelbare klemming beugels. Dit voorkomt zwaaien bij kantelen het raam en nog zorgen voor variabele positionering van de plissé jaloezieën.

Technische gegevens

Materiaal: 100 % polyester, klem bevestiging van plastic
Patroon: bladeren (grijs, groen)
Breedte: 60-120 cm selecteerbaar
Lengte: 130/  220 cm
geschikt vouw dikte van het raam frame: 1-2.3 cm
korter breedte (uw instelling): max. 10 cm (rechts: 5 cm, links: 5 cm)
Vouwbreedte: 20 mm
Verzorging:  Vochtig afveegbaar
Toepassingsgebied: window & door
Installatieset:  1x plisségordijn, 4x verstelbare klem steunen met kleefstrips, 2x bediening handvatten, 1x bediening en montage instructies in Duits.

Bestelinformatie

breedte = raambreedte (graag let op raamkruk); hoogte is raam / deur hoogte (van de bovenkant naar de onderkant kozijn); het wordt aanbevolen om altijd kiezen de volgende hogere maat; pas sturen voor kantelen ramen en deuren die een kozijn dikte tussen 1 cm tot 2,3 cm hebben; niet geschikt voor dak verlichting.
Alsjeblieft laat de geplooide jaloezie in de gesloten staat voor je steek de borgkoorden in de klem vast en correct vast.
Als de plisse altijd slipt tijdens montage, alsjeblieft zet meer spanning op de touwen en knoop de spinnen.