Set Van 2 Eetkamerstoelen Massief Hout Rechthoekig Houten Kruk Stapelbaar Kruk Naturel Hout Kleur

106,95

Artikelnummer SKU236 Categorieën , ,

Hoogtepunten

GEMAAKT VOOR EEN LANG LEVEN LEVEN: Gemaakt van gelakt beuken hout en uitgerust met gekruiste poten, deze houten kruk is natuurlijk vochtbestendig sterk en duurzaam en heeft een hoge draagkracht van 120 kg.
RUIMTEBESPAREND: Als u meerdere deze rechthoekige krukken hebt dan kunt ze stapelen wanneer niet in gebruik om ruimte te besparen. Ideaal voor restaurants, klein appartementen, eetkamers etc.
VEILIG TE GEBRUIKEN: Het gladde geschuurde oppervlak en de afgeronde hoeken en randen beschermen uw familie tegen accidentele verwondingen.
VOOR VLOER: Alle benen zijn met antislip vloer glijders om krassen op het oppervlak of onaangename geluiden te vermijden.
EENVOUDIGE MONTAGE & REINIGING: Met de hulp Met stap-voor-stap instructies kunt u de eetkamer kruk in een paar monteren minuten. Zijn dagelijkse reiniging wordt heel gemakkelijk vanwege zijn gladde oppervlakte.

Technische Data


Materiaal: beukenhout

Kleur: natuurlijke houtkleur
Afmetingen: 31 x 44,5 x 31 cm (B x H x D)
Bruto/netto gewicht: ca. 4.14/3.7 kg
Laadvermogen: 120 kg

Leveringsomvang

2x eetkamerstoel
1x montagegereedschap
1x montage-instructies

Info over dit artikel


Eenvoudig te schoonmaken: Het oppervlak van de houten kruk werd behandeld met blanke lak en is glad en waterdicht. Om te reinigen eenvoudig met een vochtig nl veeg doek.
Afgeronde hoeken en randen: Alle hoeken en randen zijn gepolijst glad, zijn stijlvol en beschermen je tegen stoten.
Solide stevige poten: De massieve houten poten zijn sterk en duurzaam. Ze zijn kruislings gemonteerd en vergrendeld om stabiliteit te geven van de verhogen van de stoel.
Anti-slip pads: De Vilten pads onder elk been laten slip en stille beweging van de houten stoel en beschermen de vloer tegen krassen.