Therapiedeken Gewichtdeken Met Cover Afneembaar Ruitpatroon

99,95

Artikelnummer SKU689 Categorieën , ,

Hoogtepunten:

Hoge kwaliteit materiaal: De binnenkant deken is gemaakt van 100 % ademend katoen,  de binnenkant is gemaakt met niet-giftig geurloos geavanceerde nano-keramiek kralen Korrels gevuld. Ook een permanente strakke naaimethode werd gebruikt om te voorkomen het vulmiddel lekken.
Praktische designdetails: De lussen op de verzwaarde deken kunnen worden bevestigd aan het dekbed overtrek aan vasthouden de deken in plaats en plaats om vast te houden. De hele deken is goed gestikt, als vele kleine vierkanten, bescherming tegen onregelmatig gewicht. Niet giftig en geurloos glas kralen zijn in het contrast met Plastic korrels niet luid bij omdraaien.
Uniek slaaphulpmiddel: De therapie dekens zijn vervaardigd om een prettig slapen ervaring door geven een gevoel van te geven Vasthouden of omhelzen om creëren. De druk van de deken is gelijkmatig verdeeld over je hele lichaam je hele lichaam, helpt je stress te verminderen en dat Relax zenuwstelsel systeem snel vallen in slaap. Over het maakt mogelijk angst en opdringerige gedachten verdwijnen en kalmeert je lichaam voor een gestage slaap van de nacht .
Vrije keuze van het geschikte gewicht en maat: Onze gewogen deken heeft 3 Gewichten. Meestal het gewicht van de deken zou ongeveer 7 tot 12 procent van je lichaam gewicht zo dat je een pasvorm hebt deken kan selecteren. NIET aanbevolen voor zwangere vrouwen, kinderen en oude mensen die niet kunnen bewegen de zware deken.
Zeer goede keuze als een cadeau: De verzwaarde deken niet alleen mooie en stevige verpakking maar ook geweldige kenmerken het is een geweldig maar exclusief cadeau voor uw vrienden of families, degenen onder angst, slapeloosheid of pijn.

Technische Gegevens:

Materiaal buitenkant: Warm en comfortabel flanel
Materiaal binnenkant: 100% hoogste kwaliteit katoen en 160G spray katoen hypoallergeen glaskralen
Kleur: Grijs
Maat/Gewicht: 150 cm x 200 cm, 7/9/11 kg
Lussen: 150 cm x 200 cm – 10 stuks
Functie: verminderen stress, verlichten angst, goed voor de Slaap
Gebruik tijd: Perfect voor elk seizoen