Verduisterende Gordijnen Met Oogjes In Vele Kleuren, (2 Stuks) Bordeaux

59,95

Artikelnummer SKU662 Categorieën ,

Hoogtepunten

Hoge kwaliteit dubbel geweven stof: Het verduisterende gordijn is gemaakt van zacht A kwaliteit fluweel en zwart zijde stof. Met de hoge oppervlakte gewicht van ongeveer 300 g/m² de stof is soepel en isolerend. Onze hoogwaardige verduistering gordijn is uniek en buitengewoon en geeft een unieke elegantie en charme.
Licht strak en geïsoleerd: Het fluwelen materiaal van het thermische gordijn is zacht en van nature gedrapeerd. Met het materiaal het gordijn kan controle de buitenkant temperatuur zowel in winter en in de Zomer isoleren en op dezelfde tijd compenseren de binnen temperatuur. dankzij aan de extra ruimte van zwart draden op de achterkant het ondoorzichtige thermogordijn kan donker uw kamer put en bescherm uw privacy.
Eenvoudige installatie: Aan de bovenkant einde van elk gordijn sjaal zijn geïntegreerd 8 metalen oogjes. Om bevestigen de gordijn jij trek de oogjes over het gordijn roede. Met de eenvoudige stijl het gordijn als een raam decoratie verfrist uw uw kamer.
Verzorging en onderhoud: We adviseren wassen de gordijnen onder 40 graden. Als nodig mag u het gordijn strijken onder 100 graden. Hang op de gordijnen en ventileer ze om drogen. Niet gebruiken een droger en bleekmiddel niet de gordijnen. Laat de gordijnen niet in contact komen met scherpe voorwerpen om schade te voorkomen.

Technische gegevens

Materiaal: 100 % polyester
Gewicht oppervlakte: 300 g/m²
Kleur: Donkergroen, Beige, Grijs, Zwart
Maat: 140 × 225 cm, 140 × 245 cm, 140 × 270 cm
Aantal: 2 stuks

Opmerkingen

De weergegeven kleuren kunnen afwijken van de werkelijke kleuren afhankelijk van de monitor en scherm instellingen .
De graad van verduistering verwijst naar de kleur van de gordijnen. De donkerder de kleur is, de licht strakke zijn de gordijnen.