Verduisterende Gordijnen Met Ruches Tape (2 Stuks)

76,95

Artikelnummer SKU660 Categorieën ,

Hoogtepunten

Hoge kwaliteit dubbel geweven stof: De verduistering gordijn is gemaakt van zacht A klasse fluweel en zwart zijde stof. Met de hoog oppervlak gewicht van ongeveer 300 g/m² de stof is zacht en isolerend. Onze hoge kwaliteit verduistering gordijn is uniek en buitengewoon en geeft the room a unique Elegance and charm.
Lichtdicht en geïsoleerd: Het fluwelen materiaal van het thermische gordijn is zacht en natuurlijk gordijn. Met het materiaal het gordijn kan isoleren de buitenkant temperatuur beide binnen winter en in zomer en tegelijk Balans de binnentemperatuur. Dankzij aan het extra gebied van zwarte draad op de achterkant de ondoorzichtige thermo-gordijn kan donker uw kamer goed en uw privacy beschermen.
Eenvoudige montage: In vergelijking met traditionele gordijnen het fluwelen gordijn is nieuw ontworpen met een multifunctionele tape. Op de multifunctionele tape zijn talrijke transparant Inrijgen genaaid. Met haken (niet in de verpakking incl.) u kunt gebruiken de tape als ruche tape en bevestiging de fluwelen gordijn op de rail. Als alternatief kunt u de multifunctionele tape over het gordijn roede trekken.
Verzorging en onderhoud: Wij raden wassen de gordijnen onder 40 graden. Als nodig u mag strijken het gordijn onder 100 graden. Voor drogen laat de gordijnen ophangen en ventileren. Niet gebruiken een droger en niet bleken de gordijnen. Niet laat de gordijnen met sharp komen in contact om schade te voorkomen.

Technische gegevens

Materiaal: 100 % Poly ester
Gewicht: 300 g / m²
Kleur: donkergroen, beige , Grijs, Zwart
Grootte: 140 × 225 cm, 140 × 245 cm, 140 × 270 cm
Aantal: 2 Stuks

Opmerkingen

De weergegeven kleuren kunnen afwijken van de werkelijke kleuren afhankelijk van de monitor en scherm instellingen.
De graad van verduistering verwijst naar de kleur van de gordijnen. De donkerder de kleur is, het licht strakke de gordijnen .