Verzwaarde Deken Therapiedeken Gemaakt Van Microvezel Kasjmier Gevoel Blauw 7.0 Kg

76,95

Artikelnummer SKU701 Categorieën , ,

Therapie deken gemaakt van microvezel, kasjmier gevoel, blauw
Hoogtepunten:

Hoge kwaliteit materiaal: De verzwaarde deken is gemaakt van warm en comfortabel microvezel. Het is gevuld met niet-toxisch hypoallergeen glas kralen die gelijkmatig in van de deken zitten. De combinatie van zachte vezels en licht gewicht laat je een beter slapen.
Praktische ontwerpdetails: De 10 stuk lussen aan de therapie deken kan worden bevestigd aan het dekbed om de deken op plaats en op plaats te houden. De hele deken is goed gestikt met veel kleine vierkantjes. Bescherm tegen ongelijk gewicht niet-giftig en geurloos glas kralen die zijn no lawaai wanneer ingedraaid in in tegenstelling tot plastic pellets.
Uniek slaaphulpmiddel: De therapie dekens zijn vervaardigd in een manier dat je hebt een prettig slaapje bieden ervaring door creëren een gevoel van vasthouden of knuffelen. De druk van de deken is verdeeld gelijkmatig over je hele lichaam, helpt je helpen verminderen stress ontspannen het zenuwstelsel en snel slapen snel. Bovendien dat het kan mogelijk angst en opdringerige gedachten naar verdwijnen en verzachten de lichaam voor een continue slaap gedurende de nacht.
Vrije keuze van het geschikte gewicht en maat: Onze Gewogen deken heeft 6 Arte een keuzes, er zijn twee maten en elke maat heeft drie gewichten. Meestal moet het gewicht van de gewogen deken zijn ongeveer 7 tot 12 procent van uw lichaam gewicht zo dat u kunt kiezen een geschikte deken. NIET aanbevolen voor zwangere vrouwen, kinderen en oude mensen die niet kunnen bewegen onze therapie deken zichzelf.
Zeer goede keuze als een cadeau: De verzwaarde deken heeft niet alleen mooi en robuuste verpakking maar ook geweldig meerdere functies, het is een geweldig maar exclusief cadeau voor uw vrienden of families die lijden aan angst, slapeloosheid of pijn.

Technische gegevens:

Materiaal buitenkant: één Zijkant gemaakt van warm comfortabel microvezel andere kant gemaakt van polyester
Materiaal binnenkant: 160 gsm gespoten katoen en fijnste milieuvriendelijke glaskralen
Naden: quilten in diamant patroon met duurzaam scheurvast draad
Kleur: blauw
Maat/gewicht: 150×200 cm, 7/9/11 kg
Lussen: 150×200 cm-10 stuks
Functie: verminderen stress, verlichten angst , goed voor slaap
Gebruik tijd: Perfect voor elk seizoen