Wit Plank Voor Boek Speelgoed Boekenkast Met 6 Vakken Kubus Plank Trapje 90x90x30 Cm

90,95

Artikelnummer SKU302 Categorieën , ,

Hoogtepunten

STIJLVOL EN MOOI: Met een eenvoudig uiterlijk is de witte boekenkast modern en chic Het kan perfect passen in elke inrichting en gebruikt als een opbergkast in de woon kamer, slaapkamer, studeerkamer , kantoor etc.
FLEXIBELER EN RUIMTE OPSLAGRUIMTE: Met 6 open vakken biedt de boekenkast je veel opbergruimte. Met 2 verplaatsbare kubussen kan je kunt hebben de kast in een trapvorm of Schik rechthoekig.
UITSTEKENDE KWALITEIT: De witte trap gemaakt van E1-norm houten materiaal met fineer is robuust, waterafstotend, duurzaam en gemakkelijk schoon af te sluiten. Je hebt alleen een zachte en vochtige doek nodig voor het reinigen.
ROBUUST EN STABIEL: De 4 compartimenten in het midden zijn verbonden met de totale stabiliteit van de staande plank. Dankzij de sterke hout materiaal en de stabiele structuur elke plank van de boekenkast kan ca. 10 kg dragen.
EENVOUDIGE MONTAGE: Mithil Met de geïllustreerde instructies en de genummerde accessoires kunt u de staande hoek plank heel eenvoudig in elkaar monteren.

Technisch data


Materiaal: houten materiaal; kleur: wit

Totale afmetingen: 90 x 90 x 30 cm (B x H x D) (trap vorm) (zie de tabel.)
Laadvermogen: 10 kg/vak
Nettogewicht: ca. 16,1 kg; brutogewicht: ca. 17,4 kg

Leveringsomvang


1 x Boekenkast
1 x accessoireset
1 x installatie-instructies

Info over dit artikel
Hoogwaardige panelen: De boekenplank gemaakt van klasse E1 hout materiaal is robuust, duurzaam, slijtvast, waterafstotend en gemakkelijk te reinigen.Voldoende opbergruimte: 6 open kubussen bied ruimte voor boeken r, potplanten, foto’s etc. Elk compartiment heeft een achter plaat zodat items er niet uit kunnen vallen.Zorgvuldige verwerking: Alle Hoeken en randen zijn goed afgewerkt. We leveren je ook met witte stickers om de schroeven te verbergen.Anti-kantelvoorziening : Voor veiliger gebruik moet een anti-tip voorziening worden bevestigd aan de achterkant van de boekenplank.Meerdere montagemethoden: De 4 Vakken in het midden zijn verbonden met elkaar wat zorgt voor de stabiliteit van het speelgoed rek . Met de twee andere compartimenten het kan vrij in één trap of rechthoekige vorm.Veelzijdig: met zijn minimalistische uiterlijk en klassieke witte kleur, deze Scandinavische boekenplank past gemakkelijk in elke inrichting stijl. Hij kan worden geplaatst in de woonkamer, in de slaapkamer, in het kantoor, op het balkon etc.
Als jij in de ochtend of middag zitten met een boek in je hand op de boekenplank, een stil moment vertraagt de tijd en laat je de ontspannen sfeer genieten. Reissouvenirs, favoriete tijdschriften en mooie groene planten moeten in een positie worden dat ze gezien kunnen worden op een blik. De WOLTU boekenplank zou de mooie dingen in het leven maar het kan uw liefde voor het leven niet verbergen.— WOLTU plank
WOLTU Notes


Vanwege handmatige bepaling van de metingen een afwijking van ca. 1 tot 2 cm kan bestaan;

Vanwege de licht omstandigheden in product fotografie en verschillende scherm instellingen kan het gebeuren dat de kleur van het product niet authentiek gereproduceerd is.
Behalve dit product alle andere items op de afbeelding zijn niet inbegrepen.